Dobro dosli

PUR PUR hleb

PUR PUR HLEB- specijalna vrsta hleba produžene svežine, je proizvedena od stare i retke, malo poznate vrste pur pur pšenice. Ovo je jedna od retkih vrsta žita koja je vekovima zadržala svije prirodne osobine. Pur pur pšenica je karakteristično purpurne boje od koje i potiče i ime hleba. Takvu neponovljivu boju hlebu daje anthocyan, koji se nalazi u zrnu pur pur pšenice. Anthocyan pripada grupi pomoćnih biljnih lekovitih sredstava koje pozitivno utiču na organizam, služe kao prirodna zaštita ćelija i kao antioksidans koji vezuje i uništava slobodne radikale. Sadržaj anthocyana je 10 puta veći u pur pur pšenici nego u običnoj.


PUR PUR HLEB- specijalna vrsta hleba produžene svežine, se proizvodi od samlevenog celog zrna pur pur pšenice (koja ima jak, začinski ukus) i raži. Sadrži orahe i semenke bundeve koji poboljšavaju miris i ukus, i daju bogatstvo vitamina, mineranih materija i esencijalno masnih kiselina. Povećan sadržaj proteina, prehrambenih vlakana i veliki sadržaj anhtocyana (koji se može naći još i crnom grožđu) daju ovom hlebu određena nutritivna svojstva.


PUR PUR HLEB- specijalna vrsta hleba produžene svežine, je higijenski upakovan i zadržava svežinu najmanje 5 dana, na sobnoj temperaturi. Produženu svežinu mu obezbeđuju aditivi prirodnog porekla.U sastavu je prisutno i sušeno testo (bogato organskim kiselinama) koje daje posebnu aromu i kiseo ukus, što takođe utiče na produženu svežinu i sporije starenje hleba.


PUR PUR HLEB; njegov sastav, produžena svežina, mikrobiološka ispravnost i zdravstvena bezbednost čini idealnim dodatkom svakom zdravom i hranljivom obroku, jer ispunjava sve zahteve savremene ishrane.

PARČE ZDRAVLJA ZA DUG ŽIVOT.
 

"ŽITOPRODUKT" A.D. Bolnička 7, Zrenjanin